to20200813

Tillbaka Utbildningsregistret Högskolor och Universitet Nybro Vuxenutbildning
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Högskolor och Universitet»Nybro Vuxenutbildning»Nybro Vuxenutbildning - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Nybro Vuxenutbildning

Nybro Vuxenutbildning erbjuder Dig vuxenanpassat lärande i en trivsam miljö med plats för kamratskap, glädje och utveckling. Som studerande hos oss får Du uppleva ett arbetsklimat där vi hjälps åt, stöttar varandra och löser uppgifter och problem tillsammans. Både lärarna och den administrativa personalen gör sitt yttersta för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att Du ska lyckas med Dina studier.

Till Nybro Vuxenutbildning kommer deltagare med väldigt olika bakgrund och målsättning. Vi erbjuder därför ett varierat utbud på många olika nivåer. Du kan också påverka vårt kursutbud genom att önska kurser Du tycker saknas.

Alla våra kurser och utbildningar är gratis för dig som privatperson, Du betalar bara för den kurslitteratur som används. Däremot måste du kanske finansiera ditt uppehälle under studietiden genom studiemedel eller annan finansiering.
Betygsätt detta listning
0 rösta

Information

Adress
Tallgölsgatan 7, 382 36 NYBRO
Telefon
0481-45565
Fax
0481-45573
Karta