to20200220

Tillbaka Utbildningsregistret Högskolor och Universitet IHM Business School
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Högskolor och Universitet»IHM Business School»IHM Business School - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

IHM Business School Utvald

Vad är IHM?
IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs helt från marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för yrkesinriktad affärsutbildning. IHM verkar på marknaden för såväl öppna som företagsanpassade affärsutbildningar. Sedan starten 1968 har drygt 25 000 personer examinerats från IHMs olika utbildningar. IHM har egna affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö. IHM Business School är den första privata affärsskolan i Europa som ackrediterats av amerikanska kvalitetsmyndigheten NEASC.

Vilket utbud av utbildningar har IHM?
Tillsammans med handledare och coacher från näringslivet erbjuder IHM praktiskt inriktade affärsutbildningar för yrkesverksamma inom; marknadsföring, ledarskap, kommunikation och ekonomi. Samtliga IHMs utbildningar ger US Credits. Detta gör det möjligt för både företag och utbildningsanordnare i andra länder att värdera våra utbildningar.
Betygsätt detta listning
★★★★
12 röster

Information

Adress
Warfvinges Väg 39, 11251 Stockholm
Telefon
08-6570000
Hemsida
Karta