20191021

Tillbaka Utbildningsregistret Högskolor och Universitet Frans Schartaus Handelsinstitut
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Högskolor och Universitet»Frans Schartaus Handelsinstitut»Frans Schartaus Handelsinstitut - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Frans Schartaus Handelsinstitut

Din framtid börjar här

Vårt erbjudande till dig är väldigt konkret. Hos oss erbjuds du en utbildning som är relevant och mitt i prick, just det som näringslivet efterfrågar. Efter examen har du rätt kvalifikationer för att gå rakt ut i yrkeslivet.

Vi har ett brett urval av kvalificerade yrkesutbildningar och yrkeshögskoleutbildningar, som alla är välkända och har gott rykte inom näringslivet. En stor del av utbildningen utgörs av praktik där du får praktisk erfarenhet och knyter viktiga kontakter inför din kommande yrkeskarriär.

Du får del av näringslivets kunskaper och erfarenheter under hela utbildningen. Näringslivet utformar utbildningarna och påverkar innehållet så att du får en utbildning som motsvarar arbetsmarknadens kompetenskrav. Tack vare våra nära kontakter med näringslivet uppnår vi sensationella resultat. Nära nog alla våra studenter får arbete efter sin examen.

Ta första steget mot ditt drömjobb redan idag och sök till en Yh- eller KY-utbildning hos oss.

Välkommen till Frans Schartaus Handelsinstitut
Betygsätt detta listning
★★★★★
1 rösta

Information

Adress
Stigbergsgatan 26, 116 28 STOCKHOLM
Telefon
08-508 402 00
Fax
08-508 402 08
Karta