fr20191018

Tillbaka Utbildningsregistret Högskolor och Universitet Floristutbildarna
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Högskolor och Universitet»Floristutbildarna»Floristutbildarna - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Floristutbildarna

Hösten 2002 startade vi Floristutbildarna. En utbildning för vuxenelever som på ett eller annat vis vill syssla med blommor i alla dess former. Oavsett om du vill arbeta som florist eller skaffa inspiration för din hobby, har vi utbildningen för dig. Om du tidigare sysslat med blomsterbinderier eller inte spelar ingen roll. Huvudsaken för oss är att du vill lära dig. Vi håller i alltifrån kvällskurser för nybörjare till terminslånga yrkesutbildningar.

Vi som driver skolan har välkända namn i branschen. Karin har en pedagogisk examen och har bl.a. varit Norgemästare i blomsterbinderi. Irene är certifierad domare i samma ämne och har varit den som ansvarat för Blomsterbranschens Gesäll- och Mästarråd i Sverige. I våra längre utbildningar har vi lagt upp en utbildning där alla delar riktar sig mot hantverket och floristyrket. De längre utbildningarna har statlig tillsyn och statlig stöd och godkända av Skolverket under förordningen SFS 2000:521.
Betygsätt detta listning
★★★½
5 röster

Information

Adress
Fallhammargatan, 721 33 Västerås
Telefon
021-35 80 90
Karta