ti20191022

Affärshögskolan - Uddevalla

Affärshögskolan i Uddevalla erbjuder utbildningar för dig som har ambitionen att bli framtidens affärsman eller kvinna. Vi har en tät samverkan med näringslivet i regionen och de flesta av våra lärare kommer därifrån. Detta innebär att vi kan ge dig som student en utbildning som är anpassad efter näringslivets behov och att kunskapen är knuten till verkligheten. Utbildningarna håller ett högt tempo och vi garanterar dig som student två lärorika och utvecklande år. Efter att du avslutat utbildningen har du mycket goda chanser att få jobbet du drömt om, efterfrågan på både ekonomer och företagssäljare är mycket stor. Under din utbildning får du möjlighet att knyta kontakter med potentiella arbetsgivare en tredjedel av din utbildning är förlagd på en arbetsplats. Generellt får nio av tio YH-studenter jobb efter avslutat examen.


Är du framtidens affärsman/kvinna?
Marknadsinriktad Företagssäljare 400 poäng

Om du är intresserad av ett utåtriktat yrke med många val - och karriärsmöjligheter samt har ett sinne för affärer är detta rätt utbildning för dig. Utbildningen "Marknadsinriktad Företagssäljare" ger dig en bred och djup sälj - och marknadsinriktad yrkesutbildning. Det finns idag ett stort behov av företagssäljare och affärsutvecklare på arbetsmarknaden med bred kompetens inom områden som försäljning, förhandlingsteknik, ekonomi, marknadsföring, affärsjuridik etc.Affärsinriktad Redovisningsekonom - inriktning redovisning 400 Poäng

Många företag är beroende av att ha ett stort antal självgående medarbetare, som kan vidta åtgärder och ta initiativ inom ramen för angivna affärsmål, med hänsyn till både finansiella och icke-finansiella aspekter. Affärshögskolans program ger dig inte bara den teoretiska kunskapen. Utbildningen ger också den praktiska tillämpningen av redovisningen i ett av dagens mest använda affärssystem. Under utbildningen varvas teori med övningar och projektarbeten dessutom är en tredjedel av utbildningen arbetsplatsförlagd på sk. LIA –Lärande i Arbete, vilket skapar goda möjligheter till arbetslivskontakter redan under din utbildningstid.
Betygsätt detta listning
0 rösta

Information

Adress
Östergatan 18, 451 30 Uddevalla
Telefon
0522-66 55 00
Fax
0522-66 55 01
Karta