20200118

Tillbaka Utbildningsregistret Högskolor och Universitet Affärshögskolan - Jönköping
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Högskolor och Universitet»Affärshögskolan - Jönköping»Affärshögskolan - Jönköping - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Affärshögskolan - Jönköping

Affärshögskolan i Jönköping erbjuder utbildningar för dig som har ambitionen att bli framtidens affärsman eller kvinna. Affärshögskolan jobbar i tät samverkan med näringslivet i regionen och de flesta av våra lärare kommer direkt därifrån. Detta innebär att vi kan ge dig som student en utbildning som är anpassad efter näringslivets behov och att kunskapen är knuten till verkligheten. Utbildningarna håller ett högt tempo och vi garanterar dig som student två lärorika och utvecklande år. Efter att du avslutat utbildningen har du mycket goda chanser att få jobbet du drömt om, efterfrågan på företagssäljare är mycket stor. Under din utbildning får du möjlighet att knyta kontakter med potentiella arbetsgivare en tredjedel av din utbildning är förlagd på en arbetsplats. Generellt får nio av tio YH-studenter jobb efter avslutat examen.


Är du framtidens affärsman/kvinna?
Marknadsinriktad Företagssäljare 400 Poäng

Om du är intresserad av ett utåtriktat yrke med många val - och karriärsmöjligheter samt har ett sinne för affärer är detta rätt utbildning för dig. Utbildningen ger dig en bred och djup sälj - och marknadsinriktad yrkesutbildning. Det finns idag ett stort behov av företagssäljare och affärsutvecklare på arbetsmarknaden med bred kompetens inom områden som försäljning, förhandlingsteknik, ekonomi, marknadsföring, affärsjuridik etc.
Betygsätt detta listning
★★½
5 röster

Information