20200405

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Västra götalands län Rudbecksgymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Västra götalands län»Rudbecksgymnasiet»Rudbecksgymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Rudbecksgymnasiet

På Rudbecksgymnasiet betyder du allt! Här arbetar elever nära lärare och övrig skolpersonal, vilket gör att alla blir sedda. Med cirka 450 elever och 85 anställda är lärartätheten hög och det finns en mysig ”alla känner alla”- stämning på skolan.

Rudbecksgymnasiet är beläget på Vulcanön, som omges av ån Tidan, i centrala Tidaholm. Vi har ytterligare två skolbyggnader ett par kvarter bort, på Smedjegatan, där några av våra yrkesutbildningar har sina rymliga lokaler. Skolan ligger mitt bland lummiga grönområden samtidigt som centrum, med caféer och affärer, bokstavligen ligger ett stenkast bort!

På rasterna kan du välja om du vill vara i händelsernas centrum, i cafeterian eller på skolgården, eller om du vill dra dig tillbaka till någon av våra mysiga studiehörnor. Vi arbetar ständigt på att förbättra din studiemiljö och försöker anpassa undervisningen så att du kan arbeta på det sätt du tycker fungerar bäst.
Betygsätt detta listning
0 rösta

Information

Adress
Vulcans v. 6, 522 34 Tidaholm
Telefon
0502-60 61 48
Fax
0502-60 61 55
Karta