20200405

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Västra götalands län Orust Praktiska Gymnasium
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Västra götalands län»Orust Praktiska Gymnasium»Orust Praktiska Gymnasium - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Orust Praktiska Gymnasium

Välkommen till Orust Praktiska Gymnasium

Drömmer du om att arbeta med ett praktiskt yrke eller att starta ett eget företag inom ett praktiskt område? Hos oss på Orust Praktiska Gymnasium har du många möjligheter till praktiska utbildningar. Du kan t ex välja vårt energiprogram med inriktning sjöfartsteknik, då får du en utbildning till motorman eller matros.


Vi erbjuder till hösten också handelsprogrammet, omvårdnadsprogrammet, säkerhetsprogrammet , naturbruksprogrammet och något ytterligare program.
Vi ställer höga krav på oss själva för att vi ska skapa de bästa förutsättningarna för att du ska få en rolig och nyttig utbildning. Bland annat ska vår undervisning präglas av flexibilitet, närhet och praktiskt lärande.


Målet efter utbildningen är att du ska vara anställningsbar. Små undervisningsgrupper ger dig goda möjligheter att lyckas med dina studier hos oss på Orust Praktiska Gymnasium.
Betygsätt detta listning
0 rösta

Information

Adress
Glimsåsvägen 11, 474 32 Ellös
Telefon
0304-508 10
Fax
0304-508 35
Karta