20200329

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Västra götalands län Nils Ericsonsgymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Västra götalands län»Nils Ericsonsgymnasiet»Nils Ericsonsgymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Nils Ericsonsgymnasiet

Nils Ericsonsgymnasiet är en skola med starkt fokus på utveckling, inflytande- och miljöfrågor.

Vi arbetar med stort fokus på miljö där vi deltager i olika sammanghang. Senast var vi med i Klimatkonventet och internationellt har vi deltagit i EMAS som var ett miljöprojekt tillsammans med Finland, Österrike, Tyskland och Rumänien.

Vi har ett stort utbud av program och det betyder att vi har många intressanta valmöjligheteratt erbjuda, exempelvis profilen fordonselektronik på Fordonsprogrammet, profilen högspänning på Elprogrammet. Vi är Teknikcollege certifierade på Volvo Aero programmet och Industriprogrammet vilket säkerställer hög kvalitet.

Vi satsar på att få en än större känsla av att vi är EN skola med gemenskap över programgränserna. Till det behöver vi din och alla andra elevers hjälp!

Engagera dig i våra olika råd och grupper; vi har matråd, miljöråd, elevråd och elevkår. Dessutom finns datagrupp och biblioteksgrupp. I klassen arbetar vi med klassråd, på programmet har vi programråd och för frågor som rör hela skolan finns skolkonferensen. Vi behöver ditt engagemang!

Varmt välkommen till Nils Ericsonsgymnasiet!
Betygsätt detta listning
0 rösta

Information

Adress
Gärdhemsvägen 27, 461 84 Trollhättan
Telefon
0520-49 73 01
Karta