20200405

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Västra götalands län Lärlingsgymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Västra götalands län»Lärlingsgymnasiet»Lärlingsgymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Lärlingsgymnasiet

SKOLLEDNINGEN

Skolledningen har tillsammans mer än femton års erfarenhet av att yrkesutbilda på arbetsplats. De har tillfrågats som experter av Myndigheten för Skolutveckling, deltagit i utvecklingsprojekt och föreläst på konferenser. Tillsammans har de nu utvecklat utbildningsmodellen för Lärlingsgymnasiet. Den väver ihop yrkespraktik med teori. Du förstår teoridelarna lättare och undervisningen blir intressantare när lärarna tar exempel från ”din arbetsplats”. Skolledning och lärare kommer därför att besöka dig på ”din arbetsplats”. Lärlingsgymnasiet ger dig grundläggande behörighet till högskola. I vissa fall kan det behövas kompletterande studier i matematik och engelska. Vi har utvecklat den personliga skolan där du lär dig mer och snabbare!
YRKESLÄRARNA

Yrkeslärarna på Lärlingsgymnasiet är speciellt utvalda. De vet hur teori och praktik ska kombineras för att du ska få både intressant och optimal inlärning. De följer din yrkesutveckling genom att regelbundet besöka dig på ”din arbetsplats”. Din yrkeslärare ansvarar för att den individuella utbildningsplanen följer Skolverkets mål och de lagar som reglerar din utbildning. Du kommer regelbundet att ha pedagogiska samtal med både din utbildningshandledare och lärare. Du kan lita på att alla gör det som är bäst för dig nu när du ska starta din yrkeskarriär!
Betygsätt detta listning
★★
3 röster

Information

Adress
Lerbergsvägen 2, 455 91 Munkedal
Telefon
0524-23300
Karta