20200601

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Västra götalands län Hulebäckgymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Västra götalands län»Hulebäckgymnasiet»Hulebäckgymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Hulebäckgymnasiet

Hulebäcksgymnasiet är en av göteborgsregionens populäraste gymnasieskolor. Skolan har ca 1 700 elever fördelade på både teoretiska och yrkesinriktade program. Arbetssätten i skolan är elevaktiva, projektinriktade och ämnesövergripande. Lärarna arbetar i programvisa arbetslag.

Idag arbetar tre gymnasiebibliotekarier nära lärarna med planering, genomförande, redovisning och utvärdering av elevernas arbete. Vi arbetar för att ge eleverna en god informationskompetens integrerad med deras lärande. Hulebäcksgymnasiets bibliotek är integrerat med Mölnlycke bibliotek som är huvudbibliotek i Härryda kommun och ligger i kommunens kulturhus.

En av våra gymnasiebibliotekarier kommer att vara föräldraledig, vi söker därför en vikarie.

Du har utbildning i biblioteks- och informationsvetenskap, ett mycket starkt pedagogiskt intresse och ett gediget IT-kunnande. Vi ser gärna att du har idéer kring hur man integrerar IT-baserade verktyg i undervisningen. Du kommer att arbeta tillsammans med lärare och elever både i biblioteket och i skolan. Du har god samarbetsförmåga i kombination med självständighet och initiativförmåga.

Låter det intressant? Välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde efter överenskommelse och gäller ca ett år.
Betygsätt detta listning
★★★
2 röster

Information

Adress
Idrottsvägen 2, 435 80 Mölnlycke
Telefon
031-7246601
Karta