ti20200407

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Västra götalands län Fågelviksgymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Västra götalands län»Fågelviksgymnasiet»Fågelviksgymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Fågelviksgymnasiet

Fågelviksgymnasiet är en gymnasieskola med ett brett programutbud. Skolans cirka 700 elever erbjuds bland annat trafikkunskap med femton körlektioner.

Fågelviksgymnasiet är en personlig gymnasieskola med tolv olika program. Skolan erbjuder en modern utbildning i lugn miljö med möjlighet till individuella lösningar. Där finns de flesta nationella program, såväl studie- som yrkesförberedande. Program som sticker ut är till exempel inriktningen Möbel- och inredningssnickeri på Industriprogrammet, programmet Inredning och Hantverk och Sveriges enda motocrossgymnasium. Dessa utbildningar är riksrekryterande med elever från hela landet.

Fågelviksgymnasiet erbjuder även årliga turneringar i fotboll, volleyboll och brännboll samt kurser i musik, kör, drama, språk, Ung Företagsamhet, Globala valet, specialidrott och mycket mer. Alla elever erbjuds trafikkunskap med 15 körlektioner.
Betygsätt detta listning
0 rösta

Information

Adress
Gymnasiegatan 29, 543 32 TIBRO
Telefon
0504-18220
Karta