ti20200331

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Västra götalands län Engelska Gymnasiet i Göteborg
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Västra götalands län»Engelska Gymnasiet i Göteborg»Engelska Gymnasiet i Göteborg - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Engelska Gymnasiet i Göteborg

Ordning och reda skapar trygghet både miljömässigt och studiemässigt. Detta är en av de grundpelare vi förlitar oss på för att du som student skall lyckas med dina studier.

Vårt samhälle blir allt mer influerat av det engelska språket. Vid högre studier kommer stora delar av litteraturen och undervisningen att vara på engelska. Detta innebär således att du som student vid ett studieförberedande program måste ges möjlighet att erhålla goda kunskaper i det engelska språket.

Detta innebär inte att den grundläggande undervisningen kommer att ske på engelska, utan på svenska. Den engelska fackkunskap du behöver inom respektive område kommer att ges som ett komplement, en berikande del, av kursen. Dessa inslag sker genom exempelvis kompletterande litteratur, engelskspråkiga arbetsmoment inom kursen och externa föreläsningar.
Betygsätt detta listning
★★★
1 rösta

Information

Adress
Klippan 1A, 414 51 Göteborg
Telefon
031 – 301 19 99
Karta