20191020

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Västerbottens län Yrkesgymnasiet - Skellefteå
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Västerbottens län»Yrkesgymnasiet - Skellefteå»Yrkesgymnasiet - Skellefteå - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Yrkesgymnasiet - Skellefteå

Vill du jobba praktiskt?

Du är speciell. Ta till vara på det och utveckla dina talanger på Yrkesgymnasiet. Vi utbildar aktiva, kreativa och företagsamma elever till att bli elektriker, fordonstekniker, frisörer, byggnadssnickare med flera. Välkommen till oss du med.

Vill du hellre jobba med händerna än sitta vid ett skrivbord? Brinner du för ett praktiskt yrke som till exempel snickare, målare, elektriker, bilmekaniker eller frisör? Är du intresserad av att genomföra en stor del av din gymnasieutbildning ute i arbetslivet? Då är det Yrkesgymnasiet du söker. Vi erbjuder praktiska gymnasieutbildningar i samarbete framgångsrika och välskötta företag samt möjlighet till yrkespraktik minst halva tiden.
Vi utgår från individen

Du får en individuell utvecklingsplan och en mentor som ger dig stöd under din utbildning. En kvalificerad handledare på din praktikplats coachar dig och säkerställer tillsammans med din yrkeslärare att du får den utbildning inom yrket som studieplanen anger.
Praktikplatser

För oss är det viktigt att ha bra och kvalitativa praktikplatser. Därför samarbetar vi med såväl branschförbunden som med företag inom det lokala och regionala näringslivet.
Betygsätt detta listning
★★★★★
3 röster

Information

Adress
Kanalgatan 51, 931 32 Skellefteå
Telefon
0910-211050
Karta