20191020

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Västerbottens län Midgårdsskolan
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Västerbottens län»Midgårdsskolan»Midgårdsskolan - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Midgårdsskolan

Välkommen till vår kreativa zon. För eleverna på Midgårdsskolan fylls skoldagarna med variation. Musik, teater, dans, design, konst, film, företagande, foto, tv, miljö, E=mc2... På Midgård blandas många olika sorters intressen och våra utbildningar är en början mot en framtid inom det eleverna är intresserade av.

Midgårdsskolan är Umeås kultur- och mediegymnasium och alla våra program är studieförberedande så att man kan plugga vidare efter gymnasiet.

Alla på Midgård, både elever och personal, är stolta över skolan och jobbar hela tiden för att den ska utvecklas och bli ännu bättre genom att höja ribban, tänka större, bättre och hela tiden anta nya utmaningar. Hos oss finns ett tillåtande klimat och man får vara den man vill vara.

Eleverna tycker om att hänga på skolan då det alltid är något i görningen. Det är tävlingar, musikuppträdanden i cafeterian och utställningar i det gröna rummet. Förutom den positiva känslan och stämningen så erbjuds du en fantastisk arbetsmiljö i lokaler med hög standard där det alltid händer något spännande.
Betygsätt detta listning
★★★★
1 rösta

Information

Adress
Regementsområdet, 903 02 Umeå
Telefon
090-16 59 50
Fax
090-16 59 48
Karta