fr20200605

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Västerbottens län Anderstorpsskolan
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Västerbottens län»Anderstorpsskolan»Anderstorpsskolan - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Anderstorpsskolan

På Anderstorpsskolan har vi engagerad och välutbildad personal och intresserade och kreativa elever. Mångfalden och olikheterna bidrar till en levande skola där vi sätter lusten att lära i fokus.Skolan har 1000 elever och en härlig blandning av program som skapar spännande möten.

* Estetiska programmet - bild, dans, musik och teater.
* ESmix - gymnasiesärskolan.
* Fordonsprogrammet - personbilsteknik, maskin- och lastbilsteknik, karosseriteknik, tranport och anläggning.
* Handelsprogrammet - handel och turism.
* Medieprogrammet - film/TV & ljud och grafisk kommunikation & foto.
* Spectrumprogrammet - (ett specialutformat samhällsprogram) friluftsliv & ledarskap, media & journalistik, skapande & kommunikation.
* SPID Idrottsgymnasium - samhällinriktning eller naturvetenskaplig inriktning.

Alltid något på gång

Plötsligt är du med som statist vid en filminspelning. Du kan handla hos företagsamma elever från handelsprogrammet. I aulan ger musikeleverna en konsert. Det är vernissage på konstväggen. Danseleverna släpper loss i en vältimad dansuppvisning. I cafeterian säljer Doris allt från nyttig frukt till sötsurt godis. Kring borden sitter elever och spelar kort, småsnackar i sofforna eller står och mailar vid datorerna. Utanför biblioteket pågår en utställning som ger dig bra boktips. Projektarbetsmässan ger dig tillfälle att se unika projektarbeten och på monitorerna visas dagens aktuella information. Det är ständigt något på gång.
Betygsätt detta listning
★★★★
8 röster

Information

Adress
Gymnasievägen 5, 931 57 Skellefteå
Telefon
0910-73 50 00
Karta