20190721

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Värmlands län Älvstrandsgymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Värmlands län»Älvstrandsgymnasiet»Älvstrandsgymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Älvstrandsgymnasiet

Älvstrandsgymnasiet är en framtidsskola som sätter eleven i centrum. Skolan har c:a 450 elever uppdelade på 10 nationella program samt individuella programmet. På skolan finns dessutom vuxenutbildning och ett lärcenter, vilket gör totalt ca 550 elever.

Hagfors kommun bygger Älvstranden Bildningscentrumexternal link, opens in new window, där gymnasiet kommer att vara en egen del. Detta innebär att gymnasieeleverna under våren -10 har flyttat in i helt nya lokaler.

I det nya Älvstrandsgymnasiet kommer, förutom nya fräscha lokaler, den absolut senaste tekniken och utrustningen att finnas. De nya lokalerna möjliggör ett flexibelt arbetssätt och lärande. Spännande, eller hur!

Skolan prioriterar estetisk verksamhet: bild, musik och media.

Älvstrandsgymnasiet är ett av fem rekommenderade innebandygymnasium i Sverige. Hos oss spelar du innebandy på skoltid, med elittränare. Ishockey är också möjligt att spela på skoltid.
Betygsätt detta listning
★★
3 röster

Information

Adress
Geijersholmsvägen 5, 683 30 HAGFORS
Telefon
0563-18860
Karta