ti20200331

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Uppsala län Kunskapsgymnasiet - Uppsala
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Uppsala län»Kunskapsgymnasiet - Uppsala»Kunskapsgymnasiet - Uppsala - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Kunskapsgymnasiet - Uppsala

Liten skola med omtyckta lärare
Hösten 2007 startade Kunskapsgymnasiet Uppsala med 37 elever på Naturvetenskaps- och Samhällsveten-skapsprogrammen. Lärare, lokaler och ett speciellt arbetssätt, allt var nytt och förväntningarna höga. Två år och 200 elever senare, upplevs skolan fortfarande som liten och trivsam. Relationen mellan lärare och elever lyfts ofta fram . "Här blev jag behandlad som en vuxen från dag ett", är ett av många elevomdömen.

Kunskapsgymnasiet ligger mellan Uppsala Slott och Pedagogikum. På fem minuter når du centrala Uppsalas utbud av kultur och näringsliv. Skolan ryms i moderna lokaler, anpassade efter vårt arbetssätt. Här finns större föreläsningssalar, mindre grupprum, tysta rum för egna studier samt laborationssalar och sociala ytor. Högst upp i skolan har vi ett eget gym och på bottenvåningen en omtyckt matsal och cafeteria. Vår skolmat blev 2008 utsedd till Uppsalas bästa.
Betygsätt detta listning
0 rösta

Information

Adress
Dag Hammarskjölds Väg 21, 752 37 Uppsala
Telefon
08-510 081 80
Karta