fr20200117

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Uppsala län Ekeby Gymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Uppsala län»Ekeby Gymnasiet»Ekeby Gymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Ekeby Gymnasiet

Ekeby bruk lades ner på 70-talet och skolan har funnits här sedan mitten av 80-talet. Eftersom skolan är byggd inom det gamla brukets lokaler kan det till en början vara lite komplicerat att orientera sig i byggnaderna. Men detta är en del av skolans charm. Vi som redan finns här trivs mycket bra och vi hoppas att du kommer att göra detsamma. Förutom vår något annorlunda byggnad utmärks vår skola av det trivsamma klimat som råder mellan eleverna och elever – personal.

Vi vill att Ekebygymnasiet skall vara en skola som präglas av kreativitet och aktivt deltagande i arbetet, av att alla tar ansvar och visar varandra respekt och att alla ges möjlighet till delaktighet, personlig utveckling och framgång.

Vi vill också att så många elever som möjligt skall kunna fullfölja sin utbildning. Elever och personal skall i samverkan uppnå så god kvalitet som möjligt i utbildningen.
Betygsätt detta listning
★★½
4 röster

Information

Adress
Ekeby Bruk, 752 75 Uppsala
Telefon
018-179900
Fax
018-179955
Karta