fr20191018

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Stockholms län Farsta Gymnasium
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Stockholms län»Farsta Gymnasium»Farsta Gymnasium - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Farsta Gymnasium

Farsta gymnasium är en av Stockholm stads egna gymnasieskolor. Det innebär att vi ingår i en gymnasieorganisation med de utan konkurrens största resurserna och mesta erfarenheterna av gymnasieutbildning.

Farsta gymnasium drivs av en vision att ge varje elev, oberoende av individuella förutsättningar, just det stöd hon eller han behöver för att lyckas i sina studier, utvecklas som människa och nå sina mål. Vi ska vara bland de främsta i landet när det gäller "added value". Det innebär att skillnaden i elevernas kunskaper, färdigheter och mognad mellan när de kommer till oss från grundskolan och när de lämnar oss som studenter ska vara i nationell toppklass.

Vi sammanfattar vår vision med orden "Elitskola - för alla". Det innebär att vi vill vara till, inte bara för de bästa av de bästa bland elever, utan att vi vill erbjuda det bästa av det bästa för varje elev utifrån dennes förutsättningar.
Betygsätt detta listning
★★
3 röster

Information

Adress
Farstavägen 118, 123 32 Farsta
Telefon
08-508 329 00
Fax
08-508 329 01
Karta