on20201028

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Östergötlands län Carlsund Utbildningscentrum
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Östergötlands län»Carlsund Utbildningscentrum»Carlsund Utbildningscentrum - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Carlsund Utbildningscentrum

Carlsund Utbildningscentrum erbjuder sju nationella gymnasieprogram, teknikcollege, lärlingsutbildning samt det individuella programmet. För att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever har vi organiserat vår skola i fyra sektorer och utifrån dessa formar vi våra skol- och lärarresurser för att skapa en högre grad av samsyn mellan kärn- och karaktärsämnen. De fyra sektorerna är:

* Industri och teknik
* Service
* Bygg, El och Fordon
* Resurs

På skolan finns idag cirka 850 gymnasieelever som delar lokaler med komvuxelever och högskolestudenter. Lunchen tillagas på skolan och många äter i vår rymliga restaurang, som även är öppen för allmänheten.

Oavsett om våra elever efter gymnasietiden väljer att bo kvar eller att söka sig utanför kommunen så vill vi ge våra elever goda förutsättningar att gå vidare i livet. Det kan handla om att börja arbeta eller att studera vidare. Därför formar vi vår skola i ett nära samarbete med näringslivet. Vi har tilsammans med olika branscher skapat s.k. programråd med representanter från näringsliv, skola och elever.

Välkommen till Carlsund Utbildningscentrum!
Betygsätt detta listning
★★★★★
1 rösta

Information

Adress
Medevivägen 57, 591 39 Motala
Telefon
0141-225665
Karta