ti20191022

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Skåne län Frans Möllergymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Skåne län»Frans Möllergymnasiet»Frans Möllergymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Frans Möllergymnasiet

Frans Möllergymnasiet erbjuder dig modern yrkesutbildning inom Barn- och fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Fordonsprogrammet samt Hotell- och restaurangprogrammet. Våra utbildningar ger dig både praktiska och teoretiska kunskaper för att möta en framtid i förändring.

Frans Möllergymnasiet och Lernia finns centralt i Kävlinge i lokaler som är byggda och utrustade för dessa utbildningar.

För oss är din trygghet viktig. Vi vill att du som elev känner dig trygg i en skolmiljö där vi visar respekt och har förtroende för varandra. Demokratiskt arbetssätt ger dig förutsättningar att utvecklas till en ansvarsfull individ.

Under utbildningen kommer du att delta i arbetsplatsförlagd utbildning, APU. Det innebär att en del av utbildningen gör du på företag inom det yrkesområde du valt. Du kommer att möta kompetenta lärare med lång erfarenhet från arbetslivet. De har goda kontakter och utvecklade relationer med näringslivet.

Vi har också ett speciellt anpassat kursutbud för de valbara kurserna. Tillsammans bestämmer vi ditt val av valbara kurser och projektarbete. Vi skräddarsyr också din APU så att du får ut mesta möjliga kunskaper under denna del av utbildningen.
Betygsätt detta listning
★★★★½
4 röster

Information

Adress
Karl Johans väg 25, 244 32 Kävlinge
Telefon
046-71 04 34
Fax
046-71 03 01
Karta