fr20190920

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Södermanlands län Prins Wilhelmgymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Södermanlands län»Prins Wilhelmgymnasiet»Prins Wilhelmgymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Prins Wilhelmgymnasiet

Prins Wilhelmgymnasiet är en plats för möjligheter inte begränsningar. Öppenhet och ljus präglar såväl arkitektur som arbetssätt. Tillsammans utvecklar personal, elever och föräldrar verksamheten för att möta framtidens krav. Skolan invigdes i augusti 1999. Sex av de nationella programmen, fyra specialutformade och lärlingsprogrammet kan i dag studeras på Prins Wilhelmgymnasiet. I dagsläget har vi ca 500 elever inskrivna på skolan.

Vi som arbetar på Prins Wilhelmgymnasiet hälsar dig välkommen till Dina gymnasiestudier. Hos oss får du möjlighet att under tre år fördjupa och förstärka de kunskaper du redan har, lära dig mycket nytt, lära känna nya människor och utvecklas som individ.

Gymnasieskolan är frivillig och innebär fantastiska möjligheter men den ställer också krav på dig som elev. För att skolgången ska bli så bra som möjligt krävs att du som elev engagerar dig och samarbetar med studiekamrater och lärare. Vår ambition är att vi tillsammans ska ge dig möjligheter att utveckla din sociala förmåga, din arbetsdisciplin och bidra till gott självförtroende. När du slutar gymnasiet ska du vara väl förberedd för fortsatta studier och arbetsliv.
Betygsätt detta listning
★★★½
6 röster

Information

Adress
Drottninggatan 16, 642 37 FLEN
Telefon
0157-195 00
Karta