20191020

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Martin Koch-gymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Martin Koch-gymnasiet»Martin Koch-gymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Martin Koch-gymnasiet

Martin Koch-gymnasiet, skolan som är...

Tillräckligt stor för alla möjligheter som ges, för ett brett urval av program och inriktningar. Tillräckligt stor för att ge elever och lärare chansen att utveckla egna intressen och styra sin undervisning/egna studier.

Tillräckligt liten för att alla skall synas, för att ingen skall bli anonym och för trygghetens skull. Liten för den personliga kontakten elev och lärare emellan. Tillräckligt liten för att finnas nära, för att lära känna nya kollegor lättare, samtidigt som man fortfarande kan hålla bra kontakt med de gamla. Tillräckligt liten för att du sätts i centrum.

Hedemora kommun och Martin Koch-gymnasiet har en lång tradition när det gäller gymnasieutbildning. De yrkesförberedande utbildningarna har anor från en av Sveriges äldsta yrkesskolor, Bachmanska slöjdskolan som startade 1879.

Martin Koch-gymnasiet erbjuder fr o m höstterminen 2008 utbildning inom elva nationella program med 23 olika inriktningar. Inom det Individuella programmet erbjuds nivåer allt efter elevernas behov. Utbildningen sker i väl rustade lokaler både på de studie- och yrkesförberedande programmen. Fn studerar ca 700 elever vid skolan.
Betygsätt detta listning
★★
1 rösta

Information

Telefon
0225-340 00
Fax
0225-342 53
Karta