ti20200331

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Ljud & Bildskolan - Nyköping
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Ljud & Bildskolan - Nyköping»Ljud & Bildskolan - Nyköping - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Ljud & Bildskolan - Nyköping

Nyköping ligger vackert beläget vid kusten omgiven av skärgård ca en timme söder om Stockholm. Det finns ett stort utbud av caféer, affärer och kultur. Här finns en blandning av modern och historisk arkitektur och det gör Nyköping till en mycket trevlig stad med härliga promenadstråk runt hela staden.

Vi kommer att starta fyra utbildningar till hösten 2010. LBS Journalistik, LBS Media, LBS Musikproduktion och LBS Spelutveckling. Närheten till Stockholm innebär mångfald av företag och miljöer. Det ger stora möjligheter att inspireras kreativt inom dina intressen. Lärarna på skolan har anknytning till yrkeslivet vilket gör att teori och praktik kan knytas till verkligheten.

Du är välkommen att besöka några av våra informationsträffar under hösten. Informationsträffarna hålls på Qvarnens Konferens. Har du frågor är du alltid välkommen att ringa.
Betygsätt detta listning
★★★★
7 röster

Information

Adress
Västra Kvarngatan 64, Nyköping
Hemsida
Karta