20201025

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Kronobergs län John Bauergymnasiet - Växjö
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Kronobergs län»John Bauergymnasiet - Växjö»John Bauergymnasiet - Växjö - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

John Bauergymnasiet - Växjö

På John Bauergymnasiet i Växjö arbetar du i en kreativ och modern miljö. Vi ser skolan som din arbetsplats och vi strävar efter att din vardag ska likna den verklighet du kommer att befinna dig i efter avslutade studier.

Det praktiska arbetet står i centrum för din inlärning. Du arbetar ofta i teman och projekt där verkligheten, inte ämnesgränserna, bildar ram för arbetet. Vi vet att du redan nu är duktig på att lära dig saker. Tänk bara på hur du lärt dig alla funktioner på din mobiltelefon, din digitalkamera eller MP3-spelare!

Vi bygger vidare på detta arbetssätt som innebär att du löser problem, provar dig fram och drar slutsatser av dina erfarenheter. Vid din sida har du dina lärare som med stor erfarenhet från branschen vägleder dig mot skarpa yrkeskunskaper. Lärarna står på din sida och gör sitt absolut bästa för att du ska vara väl förberedd inför yrkeslivet eller fortsatta studier.

Vi ger dig möjligheten att uppnå dina mål! Upptäck John Bauergymnasiet du också!
Betygsätt detta listning
★★★★½
8 röster

Information

Adress
Regementsgatan 9, 352 36 Växjö
Telefon
0470-38 98 40
Karta