20210117

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Kronobergs län Alvesta gymnasium
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Kronobergs län»Alvesta gymnasium»Alvesta gymnasium - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Alvesta gymnasium

Välkommen till Alvesta gymnasium!

Det här är skolan där engagerade och kunniga pedagoger ser till att du får tre år fyllda med utvecklingsmöjligheter, roliga aktiviteter och utmaningar.Vi erbjuder en liten skola med tät kontakt mellan elever och pedagoger, där du som elev sätts i centrum.En gymnasietid på Alvesta gymnasium innebär:

kunskap - trygghet - personlig utvecklingInför läsåret 2010/11 erbjuder skolan tre program: Fordonsprogrammet, Estetiska programmet med inriktning för pop- och rockmusik samt Individuella programmet. För övriga program har vi ett avtal med Växjö kommun som gör att kommunens nior är välkomna att söka till Katedralskolan, Teknikum och Kungsmadskolan.
Betygsätt detta listning
★½
4 röster

Information

Adress
Allbogatan 19, 342 30 Alvesta
Telefon
0472-15332
Fax
0472-15328
Karta
Recensioner (1)
avAnonym

juni 6, 2011

Man får ingen bra kontakt mellan elver och lärare, bara dom få eleverna som favoritiseras och behandlas mycket bättre än andra elver i samma klass. Tex var på ett möte om att hoppa av skolan men blev inte så skolan skulle ändra min kursplan och ta bort lite av min praktik så jag kunde komma ikapp i ett ämne. Inget av detta har dom uppfyllt det kallar inte jag bra kontakt. Sen har vi en lärare som drar sex skämt hela tiden med den ända tjejen i klassen. Lärarna snackar skit om enskilda elver inför hela klassen när denna elev inte är där.våra maskiner är kass,undervisningen är kass finns väldigt få kompetenta lärare där. Lite av vad jag har upplevt under mina 2 år på denna skolan och jag skulle inte rekomendera den till någon!

Recensera skolan»