fr20191018

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Kalmars län Ingelstorpgymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Kalmars län»Ingelstorpgymnasiet»Ingelstorpgymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Ingelstorpgymnasiet

Naturbruksprogrammet (NP)

Naturbruksprogrammet är för dig som har ett stort intresse för djur, natur och teknik! Här kan du läsa om hur det är att gå sin egen väg, att våga ta steget och att göra något du verkligen vill.
Vi tycker att det är viktigt att du känner, att det är du som bestämmer över din utbildning och din framtid. Därför finns alla möjligheter för dig att välja din egen, unika väg hos oss. Du börjar genom att välja en inriktning, som du sedan kan anpassa nästan hur som helst. Eftersom du kan läsa alla ämnen som behövs för att komma in på vidareutbildningar, högskola och universitet, så begränsar du inte heller dina möjligheter. Om du inte själv vill.
Den stora skillnaden med naturbruksgymnasium mot andra gymnasier är att du läser i en spännande miljö, bland andra elever som delar ditt intresse för djur, natur och teknik.

Vi deltar i försöksverksamheten för lärlingsutbildning och kan därför erbjuda lärlingsplatser på naturbruksprogrammet; häst och jordbruk.
Betygsätt detta listning
0 rösta

Information

Adress
Ingelstorp, 395 91 Kalmar
Telefon
0480 - 45 28 00
Fax
0480 - 45 28 09
Karta