on20200812

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Jönköpings län Finnvedens Gymnasium
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Jönköpings län»Finnvedens Gymnasium»Finnvedens Gymnasium - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Finnvedens Gymnasium

Detta är FIGY
Kunskap med kvalitet
Idrott & Hälsa

Alla elever har idrott på schemat. För de som känner att de har för lite finns även möjlighet till frivillig idrott. Under ett par timmar i veckan är vår nyrenoverade idrottsanläggning på Tinas Ö öppen för alla elever.

Vi erbjuder även idrottsprofil och fotbollsprofil som ett individuellt val under två år. Dessa profiler kan du välja oavsett vilket program du går på.

Några gånger om året genomförs aktivitets- och friluftsdagar för alla elever. Ett exempel på detta är vår hälsodag i början på vårterminen, då du kan välja bland ett antal aktiviteter med hälsotema.

Läs mer om Idrott på FIGY

Elevhälsa

Vårt kompetenta och engagerade team med elevvårdspersonal står redo att hjälpa till om du blir sjuk eller är i behov av stöd. Elevvårdsteamet består av kuratorer, skolsköterskor, skolläkare, specialpedagoger, studie- och yrkesvägledare samt fritidsledare. Läs mer om elevvårdsteamet

IT

Som elev på FiGy får du ett eget datakonto med tillgång till vårt datanät, Internet och toppmoderna datasalar. För informationssökning finns även fristående terminaler utplacerade.
Betygsätt detta listning
★★½
4 röster

Information

Adress
Prostgårdsvägen 3, 33183 Värnamo
Telefon
0370-377344
Karta