to20200702

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Jönköpings län Eksjö Gymnasium
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Jönköpings län»Eksjö Gymnasium»Eksjö Gymnasium - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Eksjö Gymnasium

Eksjö Gymnasium består av tre skolanläggningar - Östanåskolan, Nova och Storegårdsskolan.

Antalet elever under läsåret 2009/2010 uppgår till cirka 650. Undervisning genomförs på elva olika program, samt fyra program inom gymnasiesärskolan.

Antal anställda (lärare, expeditionspersonal, vaktmästare, elevvårds-, städ-, skolmåltids-, och elevhemspersonal) är ungefär 140 personer, varav cirka 80 är heltidsanställda.

Till gymnasieskolan finns knutet två elevhem där elever kan hyra enkel-, eller dubbelrum. Plats finns för totalt cirka 60 elever, och elevhemmen utnyttjas främst av eleverna vid orienteringsgymnasiet och på Estetiska programmet, inriktning Animation.

Föräldrar är alltid välkomna att när som helst besöka skolan för att få en egen uppfattning om arbetet i skolan. Då finns möjlighet att träffa skolans personal. Har man behov av att träffa och samtala med någon på skolan en längre tid är det säkrast att bestämma tid i förväg.

Eleverna i gymnasieskolan är garanterade ett utvecklingssamtal per termin. Vad gäller elever som ännu inte är myndiga har också föräldrarna rätt att få tal del av den information som ges i utvecklingssamtalet.
Betygsätt detta listning
★★★
7 röster

Information

Adress
Läroverksgatan 8, 575 31 EKSJÖ
Telefon
0381-36330
Fax
0381-36380
Karta