on20200812

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Jämtlands län Härjedalens Gymnasium
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Jämtlands län»Härjedalens Gymnasium»Härjedalens Gymnasium - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Härjedalens Gymnasium

Härjedalens gymnasium är en liten gymnasieskola med ett brett programutbud. Våra elever trivs och känner sig trygga i vår skolmiljö, men framför allt lyckas våra gymnasieelever med sina studier.

Andelen elever som tar studenten från Härjedalens gymnasium med slutbetyg är högre än riksgenomsnittet och på flera av våra gymnasieprogram går våra studenter ut med genomsnittliga betygspoäng som är betydligt högre än riksgenomsnittet och jämförbara gymnasieskolor. Därför faller det sig naturligt att vår vision är att bli Jämtlands läns bästa gymnasieskola.

Kanske är det vår cafeteria, vår naturliga mötesplats, kanske är det vår engagerade personal som gör att våra elever känner sig trygga och lyckas med sina studier i så pass hög utsträckning. Oavsett orsak hoppas jag att Du ska finna ett gymnasieprogram som passar just Dig och att Du också ska stå väl förberedd oavsett om Du väljer att studera vidare eller söka jobb direkt efter gymnasiet den dagen Du tar studenten från Härjedalens gymnasium.
Betygsätt detta listning
★★
1 rösta

Information

Adress
Vallarvägen 2, 842 32 SVEG
Telefon
0680-16297
Karta