20190921

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Hallands län Osbecksgymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Hallands län»Osbecksgymnasiet»Osbecksgymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Osbecksgymnasiet

Osbecksgymnasiet har utvecklats från att vara en renodlad yrkesskola till att bli ett modernt utbildningscentrum. Våren 2006 blev vi den bästa gymnasieskolan i Halland inom Ung Företagsamhet, något som vi vill försvara framöver. På flera av våra program kommer vi därför att satsa extra på entreprenörskap. Inför 2008 erbjuder vi 8 gymnasieprogram med 13 olika in riktningar samt ett antal valpaket för dig som är speciellt intresserad av fotboll, specialidrott, dans, musik, turism, hälsa, data, språk eller risk- och säkerhet.
Aktivt campus
Osbecksgymnasiet ligger mitt i ett aktivitetsområde. Bredvid skolan finns fotbollsplaner och en fin idrottsplats med allvädersbanor för friidrott.

Här ligger även Folkhälsocentrum med bland annat stor simhall, idrottshallar och gym. På skolan hittar du också ett välutrustat bibliotek med extra datorer och bra utrymme för självstudier.
Vi uppmuntrar gärna våra elever att satsa på föreningar och egna intressen. I skolans regi kan du t ex engagera dig i elevrådet, skolidrottsföreningen, balkommittén, kören, skolorkestern eller festkommittén.
Betygsätt detta listning
★★★★★
1 rösta

Information

Adress
Skottegränd 3, 312 31 LAHOLM
Telefon
0430-15040
Fax
0430-150 46
Karta