20190921

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Hallands län Elof Lindälvs Gymnasium
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Hallands län»Elof Lindälvs Gymnasium»Elof Lindälvs Gymnasium - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Elof Lindälvs Gymnasium

Möjligheternas hus!

Det breda utbudet av program gör Elof Lindälvs gymnasium till ett möjligheternas hus. Hos oss får du möjligheter att förverkliga dina drömmar.

I det nya Elof Lindälv som står klart till läsåret 07/08 har vi anpassat lokaler och utrustning för att du ska vara väl rustad för framtidens krav.

Du kommer att möta framtidens klassrum där modern IT finns inbyggd. Ett knäpp med fingrarna och du har hela världen på storbild, mitt i klassrummet. För att öka flexibiliteten är du ansluten till ett trådlöst nätverk som du når med hjälp av skolans alla bärbara datorer.

Du kommer att märka att Elof Lindälv är en skola som genomsyras av positiva relationer som bygger på respekt och ömsesidigt förtroende. Det är en skola där du blir delaktig och där nya idéer och kreativitet uppmuntras.

Ett välkommet avbrott i skolarbetet kan vara att slå sig ner på något av skolans caféer för att ta en fika.

På skolan finns gott om öppna lärmiljöer där du kan slå dig ner vid en dator och arbeta självständigt eller tillsammans med andra.

För att vägleda och hjälpa dig i dina studier får du en mentor som följer dig under din gymnasietid. Skolans hemsida håller dig informerad så att du inte missar vad som är på gång.
Betygsätt detta listning
★★★★
1 rösta

Information

Adress
Lindälvs gata 3, 434 32 Kungsbacka
Telefon
0300-83 35 00
Karta