20191019

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Gävleborgs län Staffangymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Gävleborgs län»Staffangymnasiet»Staffangymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Staffangymnasiet

Gymnasiala utbildningar av hög kvalitet
Vi erbjuder gymnasiala utbildningar av hög kvalitet som bestäms utifrån dina behov och förutsättningar då vi tar hänsyn till dina önskemål. Din utbildning får du i en bra, trivsam och trygg miljö där det finns tillgång till modern teknik och dina studier kan kombineras med en resa ut i Europa, idrott och prova på att förverkliga en dröm eller idé genom att driva ett UF-företag.

Lärande är den viktigaste inspirationskälla
Hos oss är lärande den viktigaste källa till inspiration och drivkraften för engagemang, nyskapande och utveckling. Det livslånga lärande leder till att Du utvecklas, får jobb, skapar jobb och bidrar till tillväxt.

Kunniga lärare
Våra kunniga lärare finns till för dig och kommer att göra sin yttersta att handleda dig genom din tid här på Staffangymnasiet. Vårt mål är att du ska nå minst godkända betyg på de kurserna du har valt och få ditt slutbetyg i handen på din examensdag. Att du får goda kunskaper som ökar dina framtida möjligheter oavsett vägval är vår främsta uppgift!
Betygsätt detta listning
★★★
3 röster

Information

Adress
Norrtullsgatan 3, 826 80 Söderhamn
Telefon
0270-75758
Fax
0270-19762
Karta