to20191114

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Blekinge län Bil, maskin och flyg Törnströmska gymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Blekinge län»Bil, maskin och flyg»Törnströmska gymnasiet»Törnströmska gymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Törnströmska gymnasiet

Törnströmska gymnasiet är den största av kommunens gymnasieskolor, ligger mitt i stan och har en hänförande utsikt över östra skärgården. De sex våningsplanen härbärgerar nio olika gymnasieprogram vilket ger ett hus som sjuder av spännande aktiviteter, teori, praktik och kreativitet.

De nio programmens olika karaktär ger unika möjligheter till samarbete över programgränserna - t ex mellan medie och form, rörlig bild och teater, evenemang och musik, teater och bygg, bild och teater, barn-och fritid och bygg o s v - möjligheterna är näst intill outtömliga. Här finns bibliotek, lunchrestaurang och elevcafé samt gott om övriga elevutrymmen. På skolan råder ett öppet och engagerat arbetsklimat och vi trivs med varandra.
På vår skola arbetar vi också aktivt med att värna de demokratiska värden på vilka vårt samhälle vilar. Detta ställer i sin tur stora krav på dig som har valt att studera hos oss bl a i termer av att följa de spelregler som finns för att utbildningen skall fungera.
Betygsätt detta listning
★★★
1 rösta

Information

Adress
Ö Köpmangatan 10, KARLSKRONA, 371 32
Telefon
0455 - 30 41 67
Karta