to20200220

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Bergagymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Bergagymnasiet»Bergagymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Bergagymnasiet

Vår målsättning är att du under din tid på gymnasiet hos oss skall få möjlighet att utvecklas i en trivsam miljö och vi strävar efter att såväl elever som personal skall känna att vi står för kompetens, flexibilitet och omtanke.

Hög kompetens är vår styrka
Bra lärare med en stor bredd och hög utbildningsnivå ger styrka och förutsättningar för goda studieresultat.

Flexibilitet ger många valmöjligheter
Ett stort utbud och många valmöjligheter ger fler möjligheter till individuella lösningar.

Omtanke skapar en trivsam atmosfär
Engagemang och omtanke hos all personal inbjuder till aktiviteter som skapar god stämning och hög trivsel. Omtanke innebär också tid för den personliga dialogen och bra kontakt mellan personal och hemmen.

Gymnasiet är en frivillig skolform vilket innebär att du själv tar ansvar för dina studier och din skolmiljö. Vi uppmuntrar självklart engagemang och deltagande i grupper som exempelvis elevrådet och du är alltid välkommen att föra fram dina synpunkter om förbättringar.

För att den dagliga miljön i skolan skall vara så trevlig som möjligt är det viktigt att du själv tar ansvar för denna. Om du själv hjälper till gör du en insats för din egen dagliga skolmiljö.

Gymnasiet är en gemensam arbetsplats där vi är måna om att alla skall trivas, känna sig trygga och respekterade. Därför arbetar vi kontinuerligt med likabehandling och med värdegrundsfrågor.

Än en gång, välkommen till Bergagymnasiet!
Betygsätt detta listning
★★½
3 röster

Information

Adress
Verkstadsvägen 1, 241 38 Eslöv
Telefon
0413-622 65
Fax
0413-623 96
Karta