20200118

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Allvar Gullstrandgymnasiet
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Allvar Gullstrandgymnasiet»Allvar Gullstrandgymnasiet - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Allvar Gullstrandgymnasiet

Vi strävar efter att ge dig en så bra utbildning som möjligt. Vi vill ge dig kunskaper och erfarenheter för ett lyckat och meningsfullt vuxenliv. Vi ser fram emot att ge dig tre stimulerande år på gymnasiet om du är beredd att satsa energi och tid på din utbildning.

På Allvar Gullstrandgymnasiet möts du av lokaler och utrustning i toppklass och kompetenta lärare som vill ta tillvara dina nuvarande talanger och intressen samt inspirera dig till att utveckla nya. Skolan erbjuder en harmonisk studiemiljö med stor tillgång på datorer och ett välfyllt skolbibliotek. Vi erbjuder läxhjälp för dig som har behov av extra stöd i dina studier. Vårt elevvårdsteam med kurator, skolsköterska, specialpedagog och studie- och yrkesvägledare ger dig stöd och vägledning för din personliga utveckling.

Personalen på Allvar Gullstrandgymnasiet arbetar utifrån dina förutsättningar och har som främsta mål att du lyckas med dina studier som ett viktigt led i ditt livslånga lärande. Våra goda kontakter med näringsliv och högskola ger dig fler valmöjligheter inför framtiden.
Betygsätt detta listning
★★★★
4 röster

Information

Adress
Idrottsvägen 35, 26142 Landskrona
Telefon
0418-470300
Fax
0418-473100
Karta