20200406

Tillbaka Utbildningsregistret Utbildning Gymnasier Akademi Båstad Gymnasium
Du är här:Hem»Utbildningsregistret»Utbildning»Gymnasier»Akademi Båstad Gymnasium»Akademi Båstad Gymnasium - Yrken och utbildningar - MittYrke.se

Akademi Båstad Gymnasium

Båstads Gymnasium hälsar dig välkommen till ett inspirerande kunskapscentrum i luftiga och fräscha lokaler, med en unik arkitektur som inte lämnar någon oberörd. Som ett av Sveriges minsta kommunala gymnasium kan Båstads Gymnasium erbjuda en utbildning som garanterar att eleven placeras i centrum. Varje individ ges en chans att synas och bli sedd.

Alla har rätt att bli sedda
För att skapa personligt utrymme åt dig som elev tycker vi det är viktigt med en utbildningssituation där eleven är i centrum. Du kommer att ha en personlig mentor som fungerar som ditt bollplank under din studietid. Vi arbetar med mentorskap där mentorn oftast är en av de lärare som du har i för programmet karaktäristiska ämnen. Detta arbetssätt skapar närhet och kontinuitet i det dagliga arbetet. Det gör också att varje elev får möjlighet att bli uppmärksammad.

Vår ambition är att skapa bästa förutsättningar för din självständiga utveckling. Våra lärare jobbar tillsammans över ämnesgränserna och teman och projekt genomsyrar undervisningen. Att lära för framtiden är för oss en självklahet och därför ingår intressanta studiebesök som en naturlig del i varje program. För att ytterligare knyta samman teori och verklighet kommer även föreläsare utifrån och föreläser.
Betygsätt detta listning
★★★
5 röster

Information

Adress
Vångavägen 9, 26931 Båstad
Telefon
0431-77750
Karta